Plasă anti-insecte

Plasa anti-insecte
Oferim servicii complete de consultanţă, proiectare şi montaj plasă anti-insecte pentru uşă şi fereastră. Plasele de insecte reprezintă un accesoriu necesar tâmplăriei dumneavoastră din PVC, ALUMINIU sau LEMN STRATIFICAT. Reprezintă soluţia practică şi modernă de evitare a contactului cu diverse insecte zburătoare, ce pot pătrunde în locuinţa dvs.

Dispunând de personal profesionist veţi beneficia de plasele de insecte în cel mai scurt timp. Pe lânga rapiditatea de livrare oferim clienţilor produse de calitate, o gamă largă de modele, culori de plase de ţânţari care pot satisface orice nevoie de protecţie împotriva insectelor.

Plase anti insecte cluj
Plasa anti-insecte poate fi aplicată pe exteriorul tâmplăriei, la ferestre şi uşi din pvc, aluminiu, lemn stratificat, lemn şi chiar fier. Plasele de ţânţari sunt fabricate folosind o plasă (sită) fină din fibră de sticlă care permite pătrunderea aerului si a luminii iar cadrul este din aluminiu vopsit în câmp electrostatic la culoarea dorită. Plasele de ţânţari nu implică modificări ale ramei ferestrei şi sunt rezistente la acţiunea factorilor climaterici. Plasa are ochiuri fine cu rezistenţă mare la rupere şi la îmbătrânire. Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acţionat din interior cu un mâner cu design plăcut. In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontată cu uşurinţă şi remontată în sezonul cald.

» Plasă anti-insecte cu prindere fixă, pe balamale, tip rulou
» Culoare profil: alb, maro, gri antracit, stejar auriu, nuc, wenge, mahon etc.
» Realizate din profil aluminiu cu plasă din fibră de sticlă
» Masurători, transport şi montaj inclus în preţ

Pentru o programare sau pentru a cere o cotaţie de preţ sunaţi la 0757-399.141 !