Modificări Ferestre

Realizăm modificarea din geam fix sau din geam simplu, în geam cu deschidere dublă (oscilobatantă) la termopanele deja montate.

Serviciile Oferite

Reparații Termopane

Reparăm toate tipurile de termopane: lemn, Al sau PVC.

Geamuri Sparte!

Înlocuim geamuri termopan sparte, crăpate sau fisurate.

Zona Metropolitană Cluj

Efectuăm intervenții pe zona Metropolitană a localității.

Proiecte Speciale

Orice problemă aveți cu termopanele vom găsi o soluție.

Pentru programări ne puteți suna la

Modificări ferestre

Deschiderea oscilobatantă

Modificările intervin atunci când dorim să adăugăm o altă deschidere ferestrei. De asemenea se poate modifica deschiderea termopanelor astfel încât o fereastră să se deschidă în direcţia sau pe partea pe care o doriţi. Modificarea uşilor, ferestrelor termopan: în cazul când fereastră sau uşă are dublă deschidere şi se doreşte ajustarea uşii, ferestrei în acelasi timp se modifică feroneria şi se modifică şi geamul termopan. Se pot aduce modificari si unei ferestre fixe adaptând cerceveaua şi făcându-i posibilă deschiderea.

Deschiderea oscilobatantă (dublă deschidere) este varianta ce combină deschiderea batantă (clasică) cât şi cea oscilantă (cu balamale jos şi foarfecă) într-un singur ochi de fereastră. In functie de varianta aleasă de dumneavoastră pentru aerisire, fereastră oscilobatantă poate fi deschisă normal sau în foarfecă. Acest tip de deschidere se poate monta atât pe tâmplaria din PVC cât şi pe cea din aluminiu.

Montaj ferestre şi uşi

Fie că aţi cumpărat ferestre termopan, fie doriţi să achizitionaţi, echipa noastră vă oferă servicii de montaj profesionist. La fel ca şi importanţa fundaţiei la o casă şi în cazul ferestrelor termoizolatoare modul în care este montat este determinant. Ferestrele montate greşit sunt costisitoare şi consumatoare de timp, deoarece este necesară intervenţia periodică a unei echipe tehnice. Dacă sunteţi o firmă producătoare de ferestre termopan, echipa noastră vă stă la dispozitie pentru externalizarea serviului de montaj. Firma noastra oferă garanţie pe produse şi pe manoperă.

Schimbarea unei uşi nu este niciodată un lucru simplu. Modul în care este montat va fi dovada sigurantei pe care îl oferă căminului Dvs. Uşa vă izolează de factori externi cum ar fi praf, fum, miros etc. Dacă aţi achizitionat sau sunteţi o firmă care comercializează uşi de interior sau exterior din metal sau lemn stratificat, echipa noastră vă poate oferi servicii de montaj responsabil cu garanţia unei munci bine facute.

Experiență

Clienți Multumiți

Pentru programări ne puteți suna la

9

Reparații Termopane

Se intervine prompt cu unelte speciale pentru toate tipurile de tamplarie PVC, lemn, aluminiu etc. Se va stabili la telefon data si ora la care va avea loc interventia.
9

Înlocuire Geamuri Sparte

Înlocuim geamurile de tip termopan, atât cele din două straturi cât şi cele din trei, tip tripan. Înlocuire sticlă fisurată, spartă sau cu alte defecte. Nu se face mizerie sau zgomot puternic.
9

Uşă acces animale

Realizăm uşi de acces cu trapă pentru animalele de companie. Ușița îi permite pisicilor si câinilor de talie mică să iasă afară oricând doresc.
Modificari Ferestre Termopan
Reparatii Termopane

Service Termopane

Firma noastră se ocupa de reparatii termopane. Are angajaţi cu experienţă care ştiu cum să identifice produsele de care aveţi nevoie şi să vă sfătuiască în alegerea pieselor şi accesoriilor de calitate la preţuri pentru toate buzunarele. Este suficient să ne contactaţi cu problema cu care vă confruntaţi, iar echipa noastră va evalua costurile şi vă vom îndruma spre soluţia optimă pentru dumneavoastră.

Principala dilemă a clienţilor este că atunci când achiziţionează tâmplăria PVC aceste ferestre cu geam termoizolator trebuie să fie fixate foarte bine în şuruburi ca să reziste în timp. Cei mai mulţi dintre clienţi sunt dezorientaţi de acest aspect, crezând că reparaţia ferestrelor aparţine de domeniul trecutului odată ce au fost montate in perete.

Deşi se cunoaşte că ferestrele cu geam termoizolator fabricate din PVC, sunt produse dintr-un material rezistent la trecerea timpului, puţini sunt producători care pot oferi o garanţie mai mare de 5 ani. In cazul ferestrelor termopan din PVC, garanţia de 5 ani acoperă numai cadrul de PVC şi nu include celelalte componente ale ferestrei, cum ar fi cremoanele (mânerele), feroneria etc. Garanţia oferită la aceste componente nu trece deobicei de un an sau doi.

La ora actuală sunt fabrici mici şi mari care produc ferestre cu geam termopan cu tâmplăria din PVC sau aluminiu, iar în acest proces se poate ca produsele să nu creeze probleme fiind sub incidenţa perioadei de garanţie, însă ulterior acestei garanţii să apară diverse probleme de ajustarea a feroneriei sau necesitatea de schimbare a garniturii etc. În aceste cazuri beneficiarii pot constata că firma care a vândut şi livrat geamurile termopan şi care ar trebui să îşi asume responsabilitatea nu mai este în afaceri.

Majoritatea proprietarilor de ferestre şi uşi din tâmplarie PVC, aluminiu sau lemn stratificat vor să contacteze firma care a livrat şi montat produsele, însă sunt şi cazuri în care vor apela la o altă societate, dacă societatea care a vândut sau a instalat produsele nu mai este în afaceri.

Echipa noastră este pregatită pentru a vă oferi servicii complete de reparatii termopane pentru ferestre, uşi, rulouri, folii anti-UV, folii solare, uşi de garaj etc. la preţuri pentru toate buzunarele şi având în vedere cel mai important atu al nostru şi anume calitatea muncii. Sunt pe piată firme care atunci când intervin în repararea sau ajutarea ferestrelor încearcă să profite de client sugerând necesitatea înlocuirii complete a tâmplăriei întrucât montarea unor ferestre noi reprezintă pentru ei o afacere mai bună decât încercarea de a îl ajuta pe client reparând tâmplăria existentă, evident dacă acest lucru este posibil.

Firma noastră vă poate ajuta în repararea, înlocuirea, reglarea pieselor defectuoase, stricate sau nefuncţionale din ferestrele sau uşile din termopan PVC, aluminiu sau lemn stratificat. Înlocuim la preţuri foarte avantajoase şi folosind numai produse de calitate: balamalele, garniturile, manerele ferestrelor şi uşilor indiferent de model sau marcă.

NEOFIX Service SRL

Clienții de Referință

Stratec BioMedical
Universitatea Babeș-Bolyai
SDL Cluj
Pyronova Romania
Aparate auditive Audionova
ISDC ROMANIA SRL
Repka Electronics – Dealer Orange
Compexit Trading | Dealer Autorizat Skoda

Contactează-ne

9 + 9 =

Sediu Social: Strada Aleea Bucura nr. 1/53, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon: 0757-399.141 sau 0752-677.839

neofixservice@gmail.com

Z

SC NEOFIX Service SRL

Nr.Reg.Com: J12/3462/2016
Cod Fiscal: 36563773

BT – RO07BTRLRONCRT0365981501
TREZORERIE – RO96TREZ2165069XXX034071