Termeni si Conditii

[title size=”2″]Politică de confidențialitate[/title]

Cine suntem?
Prezentul catalog online (www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu) este proprietatea [highlight color=”lightblue”]NEOFIX Service SRL-D[/highlight], cu sediul în localitatea Cluj-Napoca, Str. Aleea Bucura nr. 1/53, cod postal 400332, înscrisă la registrul comerțului cu număr J12/3462/2016 și cod unic de identificare 36563773.

Adresa sitului web este: www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?
Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situația contului de pe www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, pentru reclama, marketing și publicitate, statistica.

Astfel, www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu sau www.neofix.roAdaugă Text Indiciu poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.
Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Politie, Instantele judecătorești si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și sa solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: localitatea Cluj-Napoca, județ Cluj, Str. Aleea Bucura, Nr. 1, ap. 53 , Cod Poștal 400332.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completata, [highlight color=”lightblue”]NEOFIX Service SRL-D[/highlight] are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor/ clienților privind evoluția și starea comenzilor, de marketing, de publicitate, de media, de urmărire și monitorizare a vânzărilor.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comanda declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale sa fie incluse în baza de date a [highlight color=”lightblue”]NEOFIX Service SRL-D[/highlight], înregistrată în registrul de evidenta a prelucrării datelor cu caracter personal sub numărul, și va dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către [highlight color=”lightblue”]NEOFIX Service SRL-D[/highlight], de către afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de urmărire și monitorizare a vânzărilor. De asemenea, vă dați acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poate fi transferate (cedate) de către [highlight color=”lightblue”]NEOFIX Service SRL-D[/highlight] atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din tara sau străinătate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de mail: neofixservice@gmail.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

[title size=”2″]Politica GDPR[/title]
Începând cu data de 25 mai 2018 Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date devine obligatoriu. Uniunea Europeana a considerat că este nevoie de un cadru legislativ actualizat în acest sens, iar [highlight color=”lightblue”]NEOFIX Service SRL-D[/highlight] prin catalogul online www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu se conformează noului Regulament, depunând toate eforturile pentru ca datele tale să fie în siguranță, cum, de altfel, se întâmpla și până acum.

Ce date personale prelucrăm?
La fel ca orice magazin online, prelucram date de identificare, tranzacționale, financiare, demografice, de localizare, pe care le colectam atunci cand devii clientul nostru, cand te abonezi la newsletter, sau când vizitezi magazinul nostru. Datele personale pe care le prelucram ne sunt necesare pentru procesarea si livrarea comenzilor, îndeplinirea obligațiilor de natura fiscala, transmiterea de newslettere informative către persoanele care se abonează, transmiterea de reclame și analiza comportamentului de cumparare in magazinul nostru. Nu prelucram date personale de natura sensibila.

Cum prelucram datele personale?
Prelucrarea datelor se realizează doar în scopuri legitime, cum ar fi: procesarea și livrarea comenzilor, îndeplinirea obligațiilor de natură fiscala, marketing, pentru îmbunătățirea produselor, serviciilor si a experientei pe site. Prelucrarea datelor se face pe baza consimțământului utilizatorilor, a executării contractului reprezentat de vânzarea de produse sau a obligațiilor legale.

Comunicam datele personale unor părți terțe?
Pentru a ne îndeplini activitatea, suntem nevoiți sa transmitem unele dintre datele personale către:
[checklist icon=”fa-check” iconcolor=”” circle=”yes” circlecolor=”#dddddd”]

 • Firme de curierat ,altfel nu am putea sa livram comenzile
 • Platforme de marketing online: care ne oferă suportul tehnic pentru transmiterea de newslettere, difuzarea de reclame, transmiterea de emailuri referitoare la campanii de reduceri de preț, pentru a afla în timp despre ele.
 • Rețele sociale și motoare de căutare: pentru a transmite informații despre produsele de interes, limitând transmiterea de informații nerelevante, sau pentru a ne contacta prin chat-ul de pe site-ul nostru.
 • Firma de hosting ce asigura găzduirea catalogului nostru.

[/checklist]

Cat timp prelucram datele personale?
Datele tale personale sunt prelucrate pe toată durata relației contractuale cu [highlight color=”lightblue”]NEOFIX Service SRL-D[/highlight], reprezentata de vânzarea – cumpărarea de produse si servicii de la firma noastră, și după finalizarea acesteia, cel puțin pe perioada impusa de legislație, inclusiv, însa fără a se limita la arhivarea datelor. Dacă dorești ca datele tale să nu mai fie prelucrate, te rugăm să ne transmiți o cerere in acest sens pe adresa de email neofixservice@gmail.com, prin posta, curier rapid sau personal la punctul nostru de lucru din: localitatea Cluj-Napoca, județ Cluj, Str. Aleea Bucura, Nr. 1, ap. 53 , Cod Poștal 400332.

Care sunt drepturile tale și cum le poți exercita?
Regulamentul aduce o serie de drepturi noi ce vin în completarea celor existente. Iată care sunt acestea:[checklist icon=”fa-check” iconcolor=”” circle=”yes” circlecolor=”#dddddd”]

 • Dreptul la informare: poți solicita sa fii informat cu privire la prelucrarea datelor tale
 • Dreptul la rectificare: în cazul în care datele tale sunt incorecte sau incomplete poți solicita actualizarea acestora
 • Dreptul de ștergere a datelor (dreptul de a fi uitat): în cazul în care prelucrarea nu a avut un temei legitim, poți solicita ștergerea datelor personale
 • Dreptul de restricționare: în cazul în care datele tale sunt inexacte, poți solicita restricționarea prelucrării acestora
 • Dreptul de opoziție: poți sa te opui ca datele tale să facă obiectul prelucrații
 • Dreptul la portabilitatea datelor: poți obține, în anumite condiții, datele care ni le-ai furnizat într-un format care să poată fi citit automat sau transmis unui alt operator
 • Dreptul de a depune plângere: poți depune plângere referitoare la modalitatea de prelucrare a datelor personale
 • Dreptul de retragere a consimțământului: iți poți retrage oricând consimțământul referitor la procesarea datelor tale personale, însa aceasta acțiune nu poate avea efect retroactiv
 • Drepturi suplimentare referitoare la acțiunile automate: poți solicita și obține intervenția umana asupra procesării datelor personale, iți poți exprima opinia și poți contesta decizia

[/checklist]
Pentru exercitarea acestor drepturi ne poți transmite o cerere pe adresa de email neofixservice@gmail.com, prin posta sau curier rapid, sau personal la punctul nostru de lucru din: localitatea Cluj-Napoca, județ Cluj, Str. Aleea Bucura, Nr. 1, ap. 53 , Cod Poștal 400332.

[title size=”2″]Politica de utilizare Cookie[/title]

Cum folosim fisierele cookie?

www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu doreste setarea cookie-urilor pe calculatorul dumneavoastra pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta dvs. pe site-ul nostru.

Noua legislatie UE ne cere sa va informam cum folosim cookie-urile. Prin acest text va explicam cum utilizam cookie-urile.

Consideram ca este important sa va protejam confidentialitatea si sa fim deschisi asupra modului in care utilizam datele dumneavoastra. Aceasta instiintare este pentru a va mentine informat si pentru a va ajuta sa va bucurati de site-ul nostru.

Ce sunt cookie-urile?

Un cookie este pur si simplu un fisier text care contine bucati de date, colectate atunci cand vizitati un site. Este proiectat pentru a ajuta site-urile sa identifice activitatea trecuta a utilizatorilor. Acest lucru poate include actiunea de a urmari daca ati facut click pe link-uri speciale sau pagini, daca v-ati conectat la profilul dvs., sau daca ati citit anumite pagini intr-o perioada de mai multe luni sau chiar ani.

Exista diferite tipuri de cookie-uri si fara ele site-urile nu ar putea functiona in modul in care v-ati obisnuit sa le utilizati.

Site-ul www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu utilizeaza cookie-uri speciale pentru a va oferi cea mai buna experienta posibila si sunt utilizate doar acele cookie-uri pe care le consideram necesare si utile.

Potrivit noilor reglementari, va explicam ce tipuri de cookie-uri sunt folosite pe acest sit, astfel incat sa puteti decide daca sunteti multumit, daca doriti sa stergeti cookie-urile existente sau chiar dezactiva folosirea cookie-urilor atunci cand vizualizati site-ul nostru.

Ce tip de cookie-uri sunt folosite pe site-ul www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu ?

Cookie-urile strict necesare

Acestea sunt cookie-uri esentiale care va permit sa navigati pe site-ul nostru si sa folositi caracteristicile sale. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii despre dvs. care ar putea fi folosite pentru publicitate sau pentru a inregistra activitatea dvs. pe internet.

Cookie-urile de performanta

Acestea colecteaza informatii despre modul in care folositi un site web, de exemplu, care sunt paginile vizualizate cel mai des si daca intampinati mesaje de eroare. Acestea nu colecteaza informatii care va pot identifica, toate datele fiind anonime. Cookie-urile de performanta sunt folosite doar pentru a imbunatati modul in care functioneaza site-ul.

Cookie-uri privind functionalitatea

Acestea inregistreaza alegerile pe care le faceti (cum ar fi limba preferata) si va ofera caracteristici de utilizare personalizate. Ele pot inregistra modificarile pe care le-ati facut pe site. Informatiile pe care le colecteaza pot fi facute anonime. Ele se refera strict la site-ul nostru si nu pot urmari alte site-uri pe care le vizitati.

Cookie-urile de directionare

Acestea va furnizeaza anunturi sau mesaje relevante in conformitate cu interesele dvs . Uneori cookie-urile de directionare sunt legate de alte site-uri, cum ar fi Facebook.

Cele patru categorii de cookie-uri sunt clasificate fie ca temporare (cookie-uri de “sesiune”) sau pe termen mai lung (“cookie-uri permanente”).

Cookie-urile de “Sesiune” inregistreaza actiunile dvs. intr-o singura sesiune de navigare. Aceasta “sesiune” incepe atunci cand pagina este deschisa si se termina atunci cand este inchisa. Atunci cookie-urile sunt sterse pentru totdeauna.

Cookie-urile “Permanente” sunt cele care raman pe telefonul sau computerul dvs. pentru o anumita perioada de timp. Ele sunt activate automat atunci cand vizitati din nou un anumit site.

O alta clasificare intre cookie-uri se face in functie de sursa acestora: cookie-uri “primare” sau cookie-uri “terte parti”. Cookie-urile “primare” sunt create de catre site-ul www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu pe care-l vizitati, iar cele “terte parti” sunt create de catre un alt site decat cel vizitat. Site-ul www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu permite cookie-uri third-party doar din partea site-urilor aprobate de catre companie.

Clasificare cookie-uri pentru www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu

Cookie-uri strict necesare

www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu foloseste cookie-uri “strict necesare” pentru:

– A ne asigura ca va conectati la serviciul corespunzator cand modificam modul in care functioneaza site-ul nostru

Cookie-urile www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu clasificate ca “strict necesare”, NU vor fi folosite pentru:

– Strangerea de informatii care ar putea fi utilizate pentru promovarea produselor sau serviciilor catre dvs.

– Inregistrarea preferintelor dvs. sau a numelui de utilizator dupa ce incheiati vizita curenta.

Prin accesarea site-ului nostru va exprimati acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor “strict necesare”.

Daca blocati aceste cookie-uri, nu va putem garanta securitatea sau prezice cum va evolua site-ul pentru dvs.

Mai jos o lista de cookie-uri din categoria “strict necesare” generate de NEOFIX Service SRL- pe www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si pe www.neofix.roAdaugă Text Indiciu

Nume Cookie Tip de Cookie Data expirare cookie Categorie Tip de utilizare
PHPSESSID Cookie de „Sesiune” La inchiderea browser-ului de internet Mediu Sesiune
wpsc_customer_cookie Cookie de „Sesiune” La inchiderea browser-ului de internet Mediu Sesiune

Cookie-uri de performanta

www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu foloseste cookie-uri de “performanta” pentru:

– Furnizarea de statistici cu privire la modul in care site-ul nostru este folosit

– Imbunatatirea site-ului prin identificarea erorilor care pot aparea

Cookie-urile clasificate de “performanta” de www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu NU vor fi utilizate pentru:

– Memorarea preferintelor dvs. sau a numelui de utilizator dupa incheierea vizitei curente

Unele dintre aceste cookie-uri sunt gestionate pentru noi de alte companii, dar nu le permitem acestor companii sa foloseasca cookie-urile in alte scopuri decat cele enumerate mai sus.

Utilizand site-ul nostru va exprimati acordul privind utilizarea de cookie-uri de “performanta”. Daca le blocati, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dvs.

Mai jos o lista de cookie-uri “terte parti” clasificate drept cookie-uri de ”performanta”:

Nume Cookie Tip de Cookie Data expirare cookie Categorie Tip de utilizare
Google Analytics (Terta parte) Cookie-uri „Permanente” 2 ani Mediu Analitica

Cookie-uri privind functionalitatea

Acest site nu utilizeaza cookie-uri privind functionalitatea.

Cookie-uri de directionare

www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu foloseste cookie-uri de targetare pentru:

– Integrarea suportului pentru Facebook

Cookie-urile clasificate de targetare de www.reparatii-termopane-cluj.roAdaugă Text Indiciu si www.neofix.roAdaugă Text Indiciu NU vor fi utilizate pentru:

 • Memorarea informatiilor despre utilizator
 • Afisarea continutului targetat

Unele dintre aceste cookie-uri sunt gestionate pentru noi de alte companii, dar nu le permitem acestor companii sa foloseasca cookie-urile in alte scopuri decat cele enumerate mai sus.

Aveti posibilitatea sa blocati sau sa permiteti utilizarea acestor cookie-uri dar blocarea lor poate insemna ca nu vom mai putea furniza anumite servicii. Este de asemenea posibil ca blocarea lor sa ne impiedice sa memoram ca nu ati dorit un anumit serviciu.

Mai jos o lista de cookie-uri de targetare:

Nume Cookie Tip de Cookie Data expirare cookie Categorie Tip de utilizare
Facebook (Terta parte) Cookie-uri „Permanente” Conectare Facebook
Google Plus (Terta parte) Cookie-uri „Permanente” Conectare Google Plus
Twitter (Terta parte) Cookie-uri „Permanente” Conectare Twitter

Cookie-uri plasate de terti

Pe site-urile noastre se pot regasi cookie-uri plasate de terte parti, pe care nu le controlam. De exemplu, cand va conectati la invitatii prin intermediul Facebook Connect, Facebook poate utiliza cookie-uri sau alte tehnologii.
Link-uri catre politica de confidentialitate, termenii si conditiile Facebook se pot gasi aici: https://www.facebook.com/help/cookies/update.
Link-uri catre politica de confidentialitate, termenii si conditiile Google se pot gasi aici: https://www.google.com/policies/technologies/cookies/.
Link-uri catre politica de confidentialitate, termenii si conditiile Twitter se pot gasi aici: https://support.twitter.com/articles/20170514#.

Putem de asemenea permite unei terte parti (de exemplu Google) sa plaseze cookie-uri pe site-ul nostru pentru a genera statistici legate de modul in care aceste site-uri sunt folosite; ocazional acest lucru poate include efectuarea activitatilor de remarketing pentru produsele si serviciile pe care le-ati vazut pe site-ul nostru sau ale unor terte parti. Aceasta notificare nu este valabila in cazul aplicatiilor, tehnologiilor sau site-urilor care sunt detinute si/sau operate de terte parti (de exemplu advertiseri terti sau servere de publicitate terte) chiar daca acestea utilizeaza tehnologiile noastre pentru a stoca si colecta informatii. Cu toate acestea colaboram cu partile terte pentru a ne asigura ca va sunt furnizate informatiile necesare si ca aveti posibilitatea de alegere. Este recomandat sa consultati termenii de utilizare, politica de confidentialitate, permisiunile si notificarile relevante pentru practicile de colectare, stocare si distributie ale respectivelor terte parti.

Stergerea Cookie-urilor

In cazul in care nu sunteti multumit cu utilizarea de cookie-uri pe acest site, le puteti sterge cu usurinta din folderul browser-ului dumneavoastra. De asemenea puteti seta browser-ul dvs. sa blocheze cookie-urile sau sa afiseze o notificare de avertizare inainte ca un cookie sa fie stocat pe calculatorul dumneavoastra.

Pentru ca sunt disponibile mai multe tipuri de browsere, nu vom da instructiuni pentru toate dintre ele, insa puteti vizita sectiunea „Totul despre cookie-uri”.

Daca utilizati Windows Explorer, acestia sunt

– Click pe ‘Windows Explorer’

– Selectati casuta ‘Search’ din bara de unelte

– Scrieti ‘cookie’ in casuta ‘Search’ din ‘Folders and Files’

– Alegeti ‘My Computer’ din meniul ‘Look In’

– Click pe ‘Search Now’

– Selectati si deschideti directoarele afisate ca si rezultat

– Selectati fisierele de tip cookie

– Click pe butonul ‘Delete’ pentru a sterge fisierele selectate Daca nu aveti Windows Explorer, faceti click pe “Help” din meniul “Start” si cautati “cookies” pentru a gasi informatii cu privire la cautarea fisierelor cookie.

Daca stergeti cookie-urile este posibil sa nu puteti utiliza o parte din serviciile de pe site-ul nostru sau de pe alte site-uri.

Alte browsere

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari