Service Termopane

[title size=”2″]Service Termopane[/title]

[imageframe bordercolor=”” bordersize=”0px” stylecolor=”” align=”right”]
Service Termopane
[/imageframe]
Firma noastră se ocupa de reparatii termopane. Are angajaţi cu experienţă care ştiu cum să identifice produsele de care aveţi nevoie şi să vă sfătuiască în alegerea pieselor şi accesoriilor de calitate la preţuri pentru toate buzunarele. Este suficient să ne contactaţi cu problema cu care vă confruntaţi, iar echipa noastră va evalua costurile şi vă vom îndruma spre soluţia optimă pentru dumneavoastră.

Principala dilemă a clienţilor este că atunci când achiziţionează tâmplăria PVC aceste ferestre cu geam termoizolator trebuie să fie fixate foarte bine în şuruburi ca să reziste în timp. Cei mai mulţi dintre clienţi sunt dezorientaţi de acest aspect, crezând că reparaţia ferestrelor aparţine de domeniul trecutului odată ce au fost montate in perete.

Deşi se cunoaşte că ferestrele cu geam termoizolator fabricate din PVC, sunt produse dintr-un material rezistent la trecerea timpului, puţini sunt producători care pot oferi o garanţie mai mare de 5 ani. In cazul ferestrelor termopan din PVC, garanţia de 5 ani acoperă numai cadrul de PVC şi nu include celelalte componente ale ferestrei, cum ar fi cremoanele (mânerele), feroneria etc. Garanţia oferită la aceste componente nu trece deobicei de un an sau doi.

[separator style_type=”single|dashed” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””]

[imageframe bordercolor=”” bordersize=”0px” stylecolor=”” align=”left”]
Condens Termopane Cluj
[/imageframe]
La ora actuală sunt fabrici mici şi mari care produc ferestre cu geam termopan cu tâmplăria din PVC sau aluminiu, iar în acest proces se poate ca produsele să nu creeze probleme fiind sub incidenţa perioadei de garanţie, însă ulterior acestei garanţii să apară diverse probleme de ajustarea a feroneriei sau necesitatea de schimbare a garniturii etc. În aceste cazuri beneficiarii pot constata că firma care a vândut şi livrat geamurile termopan şi care ar trebui să îşi asume responsabilitatea nu mai este în afaceri.

[separator style_type=”single|dashed” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””]

Majoritatea proprietarilor de ferestre şi uşi din tâmplarie PVC, aluminiu sau lemn stratificat vor să contacteze firma care a livrat şi montat produsele, însă sunt şi cazuri în care vor apela la o altă societate, dacă societatea care a vândut sau a instalat produsele nu mai este în afaceri.

[separator style_type=”single|dashed” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””]

[imageframe bordercolor=”” bordersize=”0px” stylecolor=”” align=”right”]
Reparatii termopane Cluj
[/imageframe]
Echipa noastră este pregatită pentru a vă oferi servicii complete de reparatii termopane pentru ferestre, uşi, rulouri, folii anti-UV, folii solare, uşi de garaj etc. la preţuri pentru toate buzunarele şi având în vedere cel mai important atu al nostru şi anume calitatea muncii. Sunt pe piată firme care atunci când intervin în repararea sau ajutarea ferestrelor încearcă să profite de client sugerând necesitatea înlocuirii complete a tâmplăriei întrucât montarea unor ferestre noi reprezintă pentru ei o afacere mai bună decât încercarea de a îl ajuta pe client reparând tâmplăria existentă, evident dacă acest lucru este posibil.

Firma noastră vă poate ajuta în repararea, înlocuirea, reglarea pieselor defectuoase, stricate sau nefuncţionale din ferestrele sau uşile din termopan PVC, aluminiu sau lemn stratificat. Înlocuim la preţuri foarte avantajoase şi folosind numai produse de calitate: balamalele, garniturile, manerele ferestrelor şi uşilor indiferent de model sau marcă.
[alert type=”success” accent_color=”#f97339″ background_color=”” border_size=”1px” icon=”fa-info-circle” box_shadow=”yes” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Pentru o programare sau pentru a cere o cotaţie de preţ sunaţi la 0757-399.141 ![/alert]